Την υλοποίηση του έργου που αφορά στην κατασκευή BAKE OFF και εφαρμογή colour code σε υφιστάμενη υπεραγορά τροφίμων στην Αθήνα περιοχή Ελληνορώσσων, πραγματοποίησε η PRO-CON O.E. Το έργο παραδόθηκε σε χρονική διάρκεια 24 ημερών σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης.

Την υλοποίηση του έργου που αφορά στην κατασκευή BAKE OFF και εφαρμογή colour code σε υφιστάμενη υπεραγορά τροφίμων, πραγματοποίησε η PRO-CON O.E. Το έργο παραδόθηκε σε χρονική διάρκεια 60 ημερών σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης.

Οι διαθέσιμοι πόροι από το ΕΣΠΑ 2014-2020 ανέρχονται σε περίπου 250 εκατ. ευρώ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών κεφαλαίων, αναμένεται να ανέλθει στα 500 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών παρέδωσε το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, στο οποίο θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και η παρακολούθηση…

Την υλοποίηση του έργου που αφορά στην κατασκευή BAKE OFF σε υφιστάμενη υπεραγορά τροφίμων στο Πολύκαστρο, ανέλαβε η PRO-CON O.E. Με βάση τη σύμβασης ανάθεσης του έργου κι το χρονοδιάγραμμα το έργο θα ολοκληρωθεί σε διάρκεια 2 μηνών.  

© 2017. All rights reserved.pro-con.gr
 
Designed by Limedrop